2015. június 30., kedd

ZOMBIKAT KERESÜNK! VAGY TALÁN MÉGSEM?




Kedves Barátaink! Leendő LUMINA LARP 2015 játékosok! Leendő, hűséges zombi jelöltek! 

Nyilván a kezdő kép nagyon egyértelmű, így csak „némi” szöveges kiegészítést tennék. Azt lehetne hinni, hogy akkor most már mindent tudunk az idei játékról, mert zombikat keresnek a luminások, így tuti, hogy egy gyakós-zombizós-hentelés lesz az egész…

Mindenkit szeretnénk már az első pillanatban megnyugtatni, hogy NEM erről van szó! Valójában olyan embereket keresünk, akik a segítségünkre lehetnek! Mint tudjátok idén relatíve „sok pénzből”, a korábbiaknál nagyobb áldozatokat hozva, komolyabb előkészületekkel igyekszünk a LUMINA LARP 2015 játékát a korábbinál magasabb színvonalra emelni. DE! Be kell látnunk, hogy tucatnyi szervezőből álló kis csapatunk nem elég minden feladatra. Mivel ez tény, illetve az is tény, hogy ennek eredményeit tapasztaltuk 2013-ban, szeretnénk ezen is javítani.

Hogyan? 
Nos, úgy véljük, hogy Ti, barátaink, jó páran már szeretitek annyira ezt a játékot, hogy részben áldozatot hozzatok annak sikeréért. Persze nem a dicsőségről beszélek, hanem a minőségi és zökkenőmentes szerepjátékról. Mi kell ehhez? Többek között jó keretek (helyszín, díszlet, szabályok), egy talpraesett szervezői gárda, kiváló játékosok és elhivatott segítők. Utóbbinak némiképpen híján vagyunk… Nem titok, hogy a Lumina Cornu Klub az elmúlt 2 évben is veszített létszámából, mert a korosztályi változások új kihívásokat (munka, családalapítás,- fenntartás) hoznak a tagoknak. Egy szó, mint száz kevesen vagyunk!

A lényeg, hogy ÖNKÉNTESEKET keresünk, akik segítenek nekünk a játék alatt! Segítenek a legegyszerűbb feladatoktól… (pl.: - Kérlek, hívd ide a XY-t! /vagy/ - Kérlek, hogy segíts kihelyezni a kelléket a helyükre! /esetleg/ - Kérlek, hogy figyeld a csata alakulását és annak szabály,- és sportszerűségét!)… egészen az NPC/NJK szerepekig. Ebben az esetben ezt jelenti a címben szereplő „zombi” mód! Más tőlünk sokkal nagyobb játékok, sokkal több résztvevőjét is így igyekeznek koordinálni a tapasztaltabb szervezők! Most teszünk egy próbát, hogy lássuk idén sikerül-e egy önkéntes csapatot összeállítani.

Mivel jár az önkéntesség? 
Nyilván felmerül ez a kérdés. Igazából nem azt jelenti, hogy a 3 játéknap alatt TE csak dolgozol a többi ember szórakozásáért! Az a MI feladatunk! De, ha bevállalsz 1 nap segítséget, vagy egy mellékszerepet, esetleg egy „alternatív” karaktert (erre tényleg jó példa lehet a zombizás), akkor már beljebb vagyunk és a 3 nap alatt biztosan lesz minden esetben segítségünk.


Mire vagyok én jó?
Nekünk minden segítség jól jön, ezért hidd el, hogy találunk neked feladatot, ha szeretnél részt venni a játék színvonalának emelésében. Minden jelentkezővel együtt döntjük el, hogy milyen képességei vannak és milyen feladatokkal tudjuk azokat összeegyeztetni. Persze a legfontosabb a szigorú és pontos parancsteljesítés! E nélkül, vagy e képesség hiányában, máris skippeld ezt a bejegyzést! Itt csak az alázatos feladatvégzés vezethet sikerre!

Mit kapok érte?
Ne várd, hogy hálánkon kívül mást adjunk! Mert nem tudunk! Tedd ezt meg magadért és, hogy a játékot ezzel mindenkinek jobbá tegyük! Remélhetőleg, így másnak is eszébe jut, hogy tegyen a TE élményed érdekében!

Ez egy öngerjesztő folyamat is lehet, ami remélhetőleg valami jót is szülhet! Nem véletlen a feltételes mód… Ahogy szoktam volt mondani: „Nem csak beszélni kell valamiről, hanem egyszerűen megvalósítani! Cselekedni kell!” Sokan beszélünk tervekről, meg elképzelésekről… Hogy minek, hogyan kellene lennie, de lássuk be egészen kevés azoknak a száma, akik igazán tesznek a magyar larpok minőségi élményéért! Legyen ez most másképp!

Jelzem ezt nem egy flame háború indítóposztjának szánom, hanem egy TISZTELETTELJES KÉRÉSNEK! Ha nem lesz jelentkező, akkor is megteszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy az összes résztvevő remekül érezze magát! De közös munkával nő az esélyünk, hogy egy igazán KÜLÖNLEGES ÉLMÉNY és FELEJTHETETLEN EMLÉK lesz a LUMINA LARP 2015-ös játéka.  

Jelentkezz itt önkéntesnek: luminacornu@gmail.com
Email tárgya: ÖNKÉNTESNEK JELENTKEZEM!


AcC

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!