2013. augusztus 5., hétfő

ELJUTÁSI SEGÉDLET: Jászfényszaru fekvése és megközelíthetősége


Jászfényszaru a Jászság észak-nyugati szélén Pest és Heves megyével határosan, a Zagyva és a Galga torkolata fölött 2 kilométerrel a bal parton terül el. Megközelíthető az M3-as autópályán, Hatvannál letérve a 32-es úton. Jászfényszaru szomszédos települései a heves megyei Hatvan, Boldog és Csány, a pest megyei Zsámbok, Tóalmás, Szentlőrinckáta és Tura, valamint a JNKSz megyei Pusztamonostor.


A város egyaránt megközelíthető autóbusszal, illetve vasúton. Vasútállomása a 32-es főút mentén fekszik Hatvan irányában, a várostól mintegy 2 km távolságra. (sajnos) Az állomás a Hatvan-Szolnok vasútvonalon, Hatvant elhagyva az első megálló. Jászfényszarut elővárosi autóbuszjáratok kapcsolják Jászberényhez és Hatvanhoz, valamint helyköziek és távolságiak Budapesthez és Gödöllőhöz. Ezek javát a Jászkun Volán Zrt. látja el, de közlekedtet ide járatokat a Hatvani Volán és a Volánbusz is.


Aki autóval jön akár Hatvan, akár Jászberény felől közeledsz, először egy körforgalommal fogsz találkozni. Itt értelemszerűen, csupán a táblát kell követned.



A körforgalom után 800m-re az út jobb oldalán a Samsung épületét látod majd. 



A Samsungtól továbbhaladva 1300m-re, a következő biztos pont,hogy jó felé haladsz, a Papkastély.( az út bal oldala)


Ezt követőn tovább haladsz egyenesen. Újabb 700m megtétele után, szintén baloldalon látható a helyi CooP.(ha busszal érkezel itt szállj le!)


A Coop-tól továbbhaladva mindössze 500m-re látod majd kis városunk főterét.


Innen Zsámbok irányába kell folytatnod az utad. A következő útmutató, a Zagyva-híd. 
A híd után 2km-re át kell haladnod a másik folyó, a Galga hídján is.


Innen már nem vagy messze! 1300m-ert haladva az út bal oldalán, látni fogsz egy kőkeresztet. Itt fordulj balra!



Sajnos itt véget ér a műút, de a földút, amire ráhajtasz majd, az sem annyira rossz. Úticélodig mindössze 1500 métert kell már megtenned. (Ezt a fakaput keresd a föld út bal oldalán!)


Amennyiben Zsámbok felől érkezel, szintén a keresztnél kell lefordulnod, csak értelemszerűen jobbra. Ha busszal érkezel ugyan ebből az irányból, akkor a kereszt után közvetlenül található buszmegállóban szállj le.



Nagyobb térképre váltás


  • AZ OUT TÁBOR GOOGLE KOORDINÁTÁI: 47.547741,19.686399
  • AZ IN TÁBOR GOOGLE KOORDINÁTÁI: 47.548827,19.688678
  • TÉRKÉPEK A JÁTÉKHOZ

Jó utat, és balesetmentes közlekedést kívánunk!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!