2013. július 17., szerda

MI A LUMINA LARP?


MI Az ÉLŐ SZEREPJÁTÉK?
Szoktál álmodozni? A film nézése vagy a könyv olvasása közben elábrándozol azon, hogy vajon te mit tennél a főhős helyében? A szerepjáték (role playing game) arra ad lehetőséget, hogy fantáziádat felhasználva érdekes kalandokat élhess át. Több ez, mint egyszerű álmodozás, mert nem egyedül teszed. A szerepjáték tulajdonképpen olyan, mint egy interaktív történetmesélés, ahol közösen találjátok ki a történetet.

WIKI - SZEREPJÁTÉK

MI A LUMINA LARP?
Elsősorban közösség, találkozás, játék és élmény! Élő hadijáték? Élő szerepjáték? Szerintünk a legjobb megfogalmazás az, hogy egy olyan élő szerepjáték, ahol előkészített díszletek között élheted át a játékosok és az általad alakított izgalmas történetet. Közben pedig harcolhatsz, kutathatod a titkokat, nyomozhatod az eseményeket, vagy megoldhatod a keletkezett konfliktusaidat. Te lehetsz a HŐS a történetben! Íme egy példa egy korábbi játékunk beharangozójából:



KIK A SZERVEZŐK?
A Lumina Cornu Szerepjáték Klub egy csapatnyi jászsági szerepjátékos álmából nőtte ki magát 2005-ben! Ahogyan teltek az évek, úgy a térség és mára talán az ország egyik meghatározó csapatává értünk! Közben pedig szerepjátékozunk, közösségi rendezvényeket, versenyeket, táborokat, LARP-okat szervezünk! Csatlakoztunk már oktatási program kialakításához, iskolai,- városi közösségek programjaihoz és más szervezők játékaihoz. Fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, így számos "civil" kezdeményezésben partnerek voltunk, vagyunk és leszünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!