2015. június 19., péntek

ALAP INFORMÁCIÓK 2015 - FRISSÍTVE (08.11.)

JELENTKEZÉS: A jelentkezési poszt már megjelent! Hivatalosan jelentkezési határidő és befizetési határidő sincs. A játék napján is be lehet esni és lehet részvételi díjat fizetni, ha valakinek nagyon kétséges a részvétel. Ettől függetlenül arra kérünk benneteket, hogy MINÉL HAMARABB JELENTKEZZETEK a megadott felületen! Az ígéretünk szerint a 60., a 70., a 80., a 90. és a 100. jelentkezés beérkezését követően 1-1 ingyen részvételt sorsolunk ki! Így érdemes a lehető leghamarabb leadni a jelentkezést, hogy kiderüljön ki a szerencsések.
...
KARAKTEREK LEADÁSA: Augusztus 2-ig kell megalkotni és elküldeni a választott karakteretek rövid előtörténetét! Email: luminalarp.jelentkezes@luminacornu.com Aki nem adja le a karaktere előtörténetét a megadott határidőig, annak külön személyre szabott qvesttel/
qvestekkel NEM készülünk! 
...
KARAKTEREK KIDOLGOZÁSA: Az előtörténet ne legyen több 12-es Times New Roman betűtípussal,  mint FÉL (1/2) oldal! Tartalmazza a karakter, az előtörténethez és az abban szereplő településhez, illetve a választott frakciójához fűződő (ALAPÍTÓK - ÉBREDŐK - KÍVÜLÁLLÓK) kapcsolatát. Az előre megbeszélt NPC-k is jelezzék, hogy milyen szerepet vállaltak!
...
A SZABÁLYRENDSZER felülvizsgálat alatt van. - TERVEZETT MEGJELENÉS IDŐPONTJA: JÚLIUS 20-21.
A MÁGIARENDSZER 
felülvizsgálat alatt van. - TERVEZETT MEGJELENÉS IDŐPONTJA: JÚLIUS 20-21.
...
...
HANGULATKELTŐ NOVELLA TERVEZETT MEGJELENÉSE: július 17. péntek (délután).
Fontos, hogy a karaktereknek illeszkedni kell a hangulatkeltő novellában leírtakhoz, mely megadja a választható frakciókat és képet ad az erőviszonyokról, az alakuló történetről.
...

ÁRAK:

Itt szeretnénk egy kicsit kimutatni és megköszönni, hogy az elmúlt 10 évet veletek együtt tölthettük el, így a tábori hozzájárulásokat igyekeztünk nagyon barátságos szinten tartani.

Szerda (érkezés napja): 0 Ft
Csüt. (1. játék nap): 1000 / 500 / 0 Ft (érkezés szerint: reggel/délután/este)
Péntek (2. játék nap): 1000 / 500 / 0 Ft (érkezés szerint: reggel/délután/este)
Szombat (3. játék nap): 1000 Ft 
Vasárnap (haza utazás napja): 0 Ft

Kaja minden előre lerendelt kaja 1000 Ft/fő/alkalom (De az rendes adag és nem paprikás krumpli lé kenyérrel, hanem jó adag gulyás, vagy emberes adag hús!) 
Naponta csak 1 meleg étkeztetést vállalunk, azt is csak 40-50 főig!
...
Ha bármilyen kérdésetek van tegyétek fel a játék facebook event üzenőfalán, vagy keressétek a szervezőket az ismert elérhetőségeken (fb, telefon, email).

AZ IZGATOTT KÉSZÜLŐDÉS KÖZBEN, NAGY SZERETETTEL VÁRUNK BENNETEKET!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Na mit gondolsz...? Írd le, így megtudjuk mi is!